Hiszek a véletlenekben, amik nincsenek! Portré Pankotay Péterről.

2016.04.01 12:17

Két szerelmes perec beszélget: - Perecc? - Pereclek!

Fedőneve PP. Megbízható, őszinte, lusta, szereti azt a fajta rendet, amit már át lehet látni. Hiszi, hogy az életben mindennek megvan a maga helye. Tudja a határait és azokat nem szokta átlépni. Egy nem mindennapi figura, aki nagyon magas amplitúdón tud mozogni. Pankotay Péter.

Kazánház, mert fűtök.” Érkezett a válasz a foglald magad össze egyetlen magyar szóban kérdésre. „Próbálok mindig tüzet csiholni, fűteni azokat a dolgokat, amiket elképzel az ember. Egy jó kazánház az fontos főleg ha bio.”

Gyere velem, én se megyek sehova! Különös humorral megáldott, nagyon szerethető, toleráns, számomra Garfieldra hajazó színész. Na jó legyen az Oroszlánkirály, hogy a macskaféléknél maradjunk. Legszívesebben a boltban 2 dkg jószívűséget kérne, és jószándékot adna minden embernek a Földön. Kiskorában metróvezető szeretett volna lenni, mert vidéken nem volt földalatti, és érdekesnek találta menni a sötét alagútban és meglátni a fényt. Az életét leíró magyar sláger válaszra a válasz egyszerűen csak beugrott, és mivel a beugró dolgokat jónak találja ezért lett a válasz a Csakazért is szerelem című Első emelet sláger.

Két tapsért, nem adnak egy kiló kenyeret, de ezt külön kell kezelni. Az a siker, ha az ember nyomot hagy a nézőkben, és erről visszajelzést kap. A tehetséget tudni kell használni. Jól kell sáfárkodni a ránk bízott tálentumokkal. Meg kell tanulni becsülni magunkat és annak fényében tenni ami lehetséges, vagy amit lehetségesnek gondolunk. A tehetség inspirál. Tudok rajongani a jó dolgokért. Tudok néző lenni ha valami elvarázsol. Ha valami megérint és hat az érzékeimre lelkileg, akkor az inspirál.”

A magam erejéből lettem egy senki. „Ha az ember önmaga akkor sokkal több mindent el tud érni, mint a hozzá nem illő dolgokkal. Szeretnék olyan jelentős pillanatokat adni az embereknek, amik nyomot hagynak bennük, természetesen pozitvat. Utat szeretek mutatni, nem kétségek között hagyni.”

Amikor kellett én feláltam mindig, ha pedig ültem akkor lefeküdtem. „Minden napom tökéletes a maga módján. Minden napnak örülni kell az életben, mert minden nappal előrébb tudsz lépni, tértől és időtől függetlenül, akár a világűrben is. Igaz, ott nincs levegő. Mindig ott legyen az ember, ahol értelmes dolgot kell csinálni. Ilyen szempontból mindegy, hol vagy.”

„Láss, ne csak nézz! A mai világban egyre fontosabb, hogy a dolgok mögé nézzünk. A mai világban gondolkodni sem árt. Fontos, hogy az ember képben legyen a világ ügyeivel kapcsolatban. Legyen egy képünk, hogy hol tart a dolog. Ehhez képest tudjuk magunkat alakítani, hogy álljunk a dolgokhoz. Ez igaz, de mindennek a fordítottja is.”

A világ teteje a kedvenc helyem. Minden amit megéltem az úgy jó ahogy van. A jelenben élek. Személyiségfejlődés az élet. Minden dolgot végig kell élni, hogy eljus odáig ahol most vagy. Sokan mondják, hogy a mostani fejemmel...de akkor még más fejem volt. Néha azt gondolja az ember, hogy a világ tetején van. Amikor magasan rálát a dolgokra az olyan érzés, mintha valahova eljutott volna.”

Hiszek a véletlenekben, amik nincsenek. Hiszek az életben. És boldogan éltek... Én hiszek ebben. Abszolút egyetértek a pozitív végkifejletekkel. Javíthatatlan romantikus vagyok. Egy jó adag humor mindig kell az élethez és az, hogy tehetséges emberek vegyenek körül.”

Mivel is lehetne lezárni egy ilyen portrét? Mondanám, hogy aki nem hiszi járjon utána, de ezt már előttem nagyon sokan leírták, így azt hiszem a három pont tökéletes lesz...

Elérhetőség

Székely Sára Honlapja szekelysara94@gmail.com