2019 01. 12. szombat ---- Táblafelirat: „Tegnap főztem tésztát szósszal. Ma maradt egy kis szósz. Ma főztem hozzá tésztát. Holnap szószt kell készítenem a maradék tésztához….Te jó ég! Egész életemben szószt és tésztát fogok enni!”

2020.12.18 22:24

2019 01. 12. szombat

----

 

Táblafelirat: „Tegnap főztem tésztát szósszal. Ma maradt egy kis szósz. Ma főztem hozzá tésztát. Holnap szószt kell készítenem a maradék tésztához….Te jó ég! Egész életemben szószt és tésztát fogok enni!”

----

Bár nem végezte el az egyetemet, annyit azért tudott a józan paraszti eszének köszönhetően, hogy két ember, legyenek akármennyire is idegenek egymásnak mindig van egy közös pont. Lévén, hogy a metró aluljáróban volt a WC ezt gyakran látta bizonyos focicsapatok szurkolóinál. Na jó, ez nem az a történet, hogy ne lehessen leírni, hogy ha két vadidegen ember egyszerre ordítja, hogy Hajrá Fradi! Azok hamar összebarátkoznak, csak nehogy egy Újpest drukkerrel találkozzanak.Ezt kihasználva választotta a napi feliratot és be is vált. Mármint nem az FTC-Újpest ellentétet, mert azt a WC nem úszta volna meg anélkül, hogy darabjaira ne hullana. De mindenki aki arra ment és elolvasta a feliratot betért a wc-be és elmondta, hogy ez vele is meg szokott történni. Akár főzött akár evett sok napon keresztül valaki azt elmondta s ha már ott járt el is szalad pisilni, mert miért is ne. Bár Ádámmal egész sokáig beszélgettek arról, hogy tulajdonképpen ez a viccesnek tűnő kis történet nagyon jól mutatja, hogy az emberek nagy többsége nem mert kilépni a mókuskerékből, ami beszippantja. Sokuknak megvolt a véleménye a WC-s néniről, mondván, hogy „csak” egy WC-s néni, de nagyon jól látta a világot és ismerte az embereket. Rengeteget figyelte és vizsgálta a viselkedésüket. Egy nagyvárosi alul járó kész szociológiai találmány, főleg ha olyan feliratok vannak kitéve mint amilyeneket ő is kiírt.

====

 

Elérhetőség

Székely Sára Honlapja szekelysara94@gmail.com