Kedves Facebook! Ne ajángass embereket akiket ismerhetek. Ismerem őket csak nem kedvelem.

2020.12.19 07:06

2019.02.01 péntek

Táblafelirat: Kedves Facebook! Ne ajángass embereket akiket ismerhetek. Ismerem őket csak nem kedvelem.

Egyik reggel Ádám szórakozottan hozta az újságot. Mivel amióta Évát ismeri elkezdte úkra használni a régi profilját a rendszer rengeteg embert dob fl, kit ismerhet címszóval. Ezt a napot azzal töltötték, hogy profilokat böngésztek és a jópofa szövegeket kiírták, hátha egyszer lesz lehetőség tovább adni.

Éva kedvenc mondata a legjobb barátjától származott, akit nemrégiben veszített el, de még mindig ott él a fejében , hogy amikor sumákolni akart s erre a barátja rájött mindig úgy kezdte a mondatát, hogy ha már így hazudozunk egymásnak. Az internet világa vagy nevezzük csak éternek teljesen más volt. A profilképén mindenki felismerhetetlenül jól néz ki. 

Éva a hazugság színpadának tartotta. Minden ember igyekezet a lehető legjobban kozmetikázni azt, hogy kicsoda valójában.  Ádám a legelső profiljával követni kezdte önmaga hivatalos oldalát, de aztán úgy döntött, hogy elutasítja a követési felkérést, mert olyan a két profil, mintha két teljesen külön ember lenne, s ő most csak az akar lenni, akit Éva ismer. Ádám megtanulta szeretni magát Éva mellett, legalábbis azt az oldalát aki az aluljáróban volt egy nyilvános wc előterében. Teljesen más volt ott, mint az irodában vagy odahaza, ahol a nők bombázták az ajánlatokkal, még akkor is ha egy ősrégi profilt használt, amin minden ciki dolog rajta volt, vagy azért mert ő töltötte fel s akkor menőnek számított vagy azért mert a régi barátai megjelölték a bejegyzésben. Így alakult, hogy Ádám megkérte Évát, hadd legyen Kefe a profilképe, hogy ne ismerjékmfel. Bár  Éva nem szerette ha valaki nem vállalja fel önmagát, valahogy megértette Ádámot. Így Kefe híresség lett az internet világában (jobban mondva azon nők világában, akik meg akarták Ádámot hódítani mert jó és gazdag ember volt), mint egy milliomos vállalkozó kutyája, még ha csak kölcsönbe is volt.

 

Elérhetőség

Székely Sára Honlapja szekelysara94@gmail.com