Most kaptuk a hír...vagyis most írjuk :)

Érzés, mely egy szóban nem leírható

Nem tudom, mit érzek amikor meglátlak. Valami furcsa érzés kerít hatalmába, hogy meg akarlak ismerni, hogy Veled akarok lenni és melletted. Mintha egy másik világ szélén állnál, s mintha én is a saját világom szélén állnék..s kettőnk világa egyre többször súrolná egymást. Talán az emlékek generálnak érzelmeket, de talán az érzelmek generálnak terveket... Ahogy rádnézek, bár gyorsan elkapom tekintetem, egy olyan arcot látok magam előtt, akit mintha örökké óta ismernék, pedig csak néhányszor hallottam szavaidat. 
Ha létezne tökéletes ember, talán olyan lenne, mint te. Talán...Nem tudni semmit valakiről s mégis különös módon szeretni rémisztő dolog. E rémületnél csupán a viszonzatlanság a rettenetesebb és fájdalmasabb. Aztán az idő..Hogy mennyi? Istentudja..Az idő, mely szövetről szövetre foltozza össze egy szív felszínét és mélyét, mert mélyről kellett kiszakítani Onnan valamit...de a tő, melyből kiindult, ott hagyta egy apró darbját...Egy darab, mely újra és újra életre kel, amikor meglátlak...de ez a tő, most bilincseket visel, egészen addig, míg egy nap majd megszűnnek létezni a világok, s minden szívben rejlő tő új életet hoz világra..talán gyümcstermő, gyönyörű áldás lesz belőle, de talán megmarad terméketlen szépnek. Szépnek, akár a mosolyod, amikor világaink üvegfalán keresztül, először megpillantottalak. S amikor először vágytam a magaménál másabb világba.

 

 

Ma még a legkisebb óriás vagyok, holnap már a legnagyobb törpe leszek!

5 lépés, hogy boldog legyen a napod!

1- Mosolyogj rá egy idegenre.
2- Mondd ki hangosan: bocsánat, köszönöm.
3- Járj az utcán emelt fővel.
4- Adj! Lepj meg valakit egy aprósággal minden ok nélkül. 
5- Imátkozz lefekvés előtt és mondj köszönetet a mai napért.

 

8 milliárd ember él a földön megközelítőleg, így a matematikai esélye annak, hogy egyedül érezd magad 1: 8.000.000.000
Ez egy hatalmas szám! s ezen szám szerint gyakorlatilag matematikai képtelenség, hogy bárki is egyedül érezze magát a földön. Hozzávetőlegesen megjegyezném, hogy matematikusok szerint annak az esélye, hogy egymás után ugyanazokat a nyerőszámokat húzzák ki ugyanazon a lottón 1: 4 200 000. 
Van aki a szerelem miatt nem érzi magát egyedül, van aki pedig a matematika miatt. :) hiszen ha egyedül érezném magam, én lennék a valószínűségszámítás szabályt prbáló kivétele...és talán még nyerhetnék a lottón is ( ha lottóznék)

 

 

Senki nem jött üres kézzel a világra. Egyik csöppnyi kezünkben egy kérdés, míg másikban egy válasz volt, hogy teljes legyen az életünk. Aztán ahogy növünk, úgy változik velünk a világ. A kérdéseket tényként a válaszokat kérdésekként kezdjük kezelni. Bizony így kezdődik minden emberi katasztrófa..

 

Kölyök lélekkel, kölyök mosollyal, kölyök arccal a legnehezebb kiállni azokat a próbakat, amikbe még a felnőttek is belebuknak!

 

Ha a boldogságot relative az útnak tekintjük nem pedig a célnak, akkor bármi ami az úton történik velünk a maga valóságában a boldogság egy furcsa kis darabkája.