Van egy hely

2022.04.26 08:59

Van egy hely 
2020.12.09

Van egy hely, ahol mindenki őszinte, ahol mindenki egy emberként fog össze, ha baj van, ahol nem szégyen önmagadat adni, sőt kötelező. Itt nem kell mosolyogni, ha nem akarsz, nem kell erősnek lenni, nehogy meglássák mások és kihasználják, itt szabadon lehet sírni, Ezen a helyen megtanítanak, hogyan élj túl egy olyan világban, ahol mindenki hazug, képmutató és csaló. Ezen a helyen az érzelmi és fizikai segítséget nyújtanak.  Itt nem kel szépre sminkelni az arcod és a lelkedet sem. Itt lehetsz az aki vagy és azzá állhatsz aki lenni szeretnél.

A pszichiátria mentsvár a haldokló léleknek. Mégis emberek milliói ítélik el és nézik le azokat az embereket, akik ezen a helyen jártak. Itt nem szégyen megkérdezni, hogy miért akartál véget vetni az életednek, és amikor megkapod a választ együtt is tudsz érezni vele. Szabadon ki lehet mondani, hogy nem akarom tovább ezt az életet, s nem ítél el emiatt senki, hanem kézen fognak és segítenek megtalálni, mi az amiért mégis érdemes tovább csinálni.

S  talán a leggroteszkebb az egészben, hogy amikor életedben először komolyan gondolnád a Viszont látásra köszönést, akkor ébredsz rá, hogy ha már megerősödve távozol, akkor jó eséllyel soha nem következik be a viszont látás. 



Olvass tovább: https://szekelysara.webnode.hu/

Elérhetőség

Székely Sára Honlapja szekelysara94@gmail.com